Augusta Cesarca 15
21000 Novi Sad
Srbija
Radnim danima 09h-19h
Vikendom po dogovoru

Tel: 021/451-201
Mob: 063/502-118
Mob: 060/087-9967
Mob: 064/161-5618

Facebook stranica

Stomatološke usluge koje pruža naša ordinacija.

Naša stomatološka ordinacija, pored pregleda i uspostavljanja terapije, za cilj ima i da Vas edukuje kako da sačuvate zdravlje Vaših zuba i lep osmeh. U prijatnom ambijentu, uz potpunu privatnost, rešićemo svaki Vaš stomatološki problem i naučiti Vas kako da izbegnete ponovne posete zubaru.
Zakažite svoj besplatan pregled već danas.

 

Bolesti usta i zuba

Bolesti zubaNajčešća bolest zuba jeste karijes. Ukoliko imate karijes na zubu, on ne sme da se zapusti. Vrlo brzo se širi i zahvata i ostale zube. Karijes, pored toga što nije lep prizor na zubu, izvor je mnogih bolesti organizma kao i lošeg zadaha.
Naša stomatološka ordinacija dovoljno je stručna i opremljena za lečenje svake vrste bolesti usta i zuba a isto tako pružićemo Vam informacije i edukovati vas kako da sprečite da se problem ne vrati.

Pregledi, kontrole i saveti u našoj ordinaciji su BESPLATNI. Takođe, ne naplaćujemo:

 • Vađenje mlečnog zuba sa sprej anestezijom
 • Drenažu zuba (prva pomoć)

Protetika

ProtetikaRadimo sve vrste stomatološko-protetskih radova u najkracem roku od 3 do 5 dana, koristimo vrhunski opremljenu zubnu tehniku kao i najsavremenije materijale.

Vršimo izradu:

 • Metalo-keramičke krune
 • Mostovi
 • Bezmetalna keramika
 • Akrilatna pločasta parcijalna proteza
 • Akrilatna totalna proteza
 • Vironit proteza
 • Valplast proteze

Dođite na kontrolu ili pregled BESPLATNO a naša stomatološka ordinacija ne naplaćuje i:

 • Skidanje starih mostova
 • Manje protetske pripreme
 • Korekcije proteza
 • Korekcije okluzije kod mostova

Dečija i preventivna stomatologija

Decija stomatologijaStomatološka zaštita dece u našoj ordinaciji ima posebno mesto, naše osoblje je uvek spremno da pruži razumevanje i strpljenje, kako roditeljima tako i deci koja su uplašena i nepoverljiva.

Stomatologija je u našem društvu pogrešan sinonim za bol, pokušajte kod nas i uverite Vaše dete da zubar nije "baba roga".


Rad sa trudnicama

Rad sa trudnicamaPovećanjem nivoa hormona u trudnoći, dešavaju se velike promene u organizmu buduće majke, a one se naravno zbivaju i u samoj usnoj šupljini. Ipak, uz redovnu kontrolu i profesionalnu negu naše stomatološke ordinacije, vaši zubi mogu da ostanu zdravi tokom čitave trudnoće.

Preporučujemo da tokom trudnoće minimalno dva puta posetite zubara a naša ordinacija ima dugogodišnje iskustvo u radu sa trudnicama.


Izrada dečijih mobilnih i fiksnih ortodontskih aparata

Ortodonski aparatU interesu stomatoloških pacjenata, dece sa nepravilnostima u rastu zuba, izrađujemo mobilne ortodontske aparate veoma brzo i kvalitetno. Takođe, imamo stručne saradnike, ortodonte-specijaliste, za izradu fiksnih ortodontskih aparata.

Kratak rok izrade, visok nivo kvaliteta i veoma pristupačne cene kao i mogucnost plaćanja na rate čine našu stomatološku ordinaciju pravim izborom za vas i vaše dete.

Bezbolno vađenje zuba

Naravno, sve se radi u lokalnoj anesteziji i budite sigurni da ste se bolova rešili. Ne malo iskustvo naših stomatologa, garancija je bezbolnog rada.


Izbeljivanje zuba

Beli zubi - lep osmehIzbeljivanje zuba je stomatološki tretman u kom se uklanjaju razne diskoloracije sa površine zuba, a sama boja zuba postaje svetlija. Svakodnevno konzumiranje kafe, koka-kole, duvana i sl. su najčešći uzrok promene boje zuba. Izbeljivanje spada u kozmetičke procedure koje naša stomatološka ordinacija obavlja već dugi niz godina.

Vršimo tretmane sa:
- 15% Karbamid-peroksidom
- Vodonik-peroksidom 


RTG

RendgenKako bi smo što brže i efikasnije uspostavili diagnozu i rešili Vaš problem, naša stomatološka ordinacija je opremljena savremenim dentalnim rendgen aparatom. Snimanje se vrši momentalno i na licu mesta a zubaru daje bolji uvid u stomatološki problem koji Vas muči.

Cene RTG snimanja u našoj ordinaciji, za sopstvenu upotrebu, su jedne od najkonkurentnijih u gradu. 

 


Kućne posete

Moguce su i kucne posete starih i nepokretnih lica radi vadjenja zuba i izrade proteza.

 

 


Srpski jezikEnglish language